Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 3 de febrer del 2020

Graus acabats de sortir del forn

Els nous graus del 2020-2021
                                                                                                                    

La UAB incorpora Estudis d'Espanyol i de Xinès i un títol interuniversitari en Ciències, que es cursarà entre Bellaterra i dues universitats de Madrid                                                                                                  
UNPORTAL
La Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que ja ofereix Estudis d'Àsia Oriental (un grau que es bifurca en dos títols, un d'estudis de llengua xinesa i un altre de japonès), incorporarà el setembre vinent una nova titulació, Estudis d'Espanyol i de Xinès: Llengua, Literatura i Cultura, en què també participarà el professorat de la Facultat de Filosofia i Lletres. Aquest darrer centre començarà també a oferir el grau de Filologia Catalana: Estudis de Literatura i de Lingüística, que substituirà el grau d'Estudis de Llengua i Literatura catalana que s'imparteix en l'actualitat.

La relació de novetats a la programació de la UAB del curs vinent no acaba aquí. L'Autònoma inaugurarà el grau interuniversitari en Ciències, que ofertarà amb les universitats Autònoma i Carlos III de Madrid, repetint la fórmula del grau de Filosofia, Política i Economia que s'imparteix entre Barcelona i la capital d'Espanya. Finalment, un dels centres privats adscrits a la UAB, l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) oferirà Enginyeria d'Automoció, com ja avançàvem al primer lliurament de la sèrie d'informacions sobre els estudis del curs 2020-2021.

Estudis d'Espanyol i de Xinès: Llengua, Literatura i Cultura.- El nou grau, de 4 anys de durada (240 crèdits), oferta 40 places, com cadascun dels graus actuals d'Estudis d'Àsia Oriental, i vol donar satisfacció a la creixent demanda de professionals que tinguin un bon domini dels dos idiomes.

La titulació es proposa que els seus graduats tinguin un nivell avançat de llengua xinesa i disposin d'una formació interdisciplinària que els permeti treballar a la Xina, en qualsevol dels àmbits vinculats a la cultura, la llengua o la literatura.

Filologia Catalana: Estudis de Literatura i de Lingüística.- Es tracta d'una actualització del grau en Estudis de Llengua i Literatura Catalana, al qual substituirà. Tindrà dues mencions o itineraris d'especialització: Literatura catalana i tradició europea i Llengua catalana i lingüística, i entre els seus objectius pretén potenciar la inserció laboral dels titulats.

Ciències.- Aquest és un grau innovador, amb continguts de ciències experimentals i enginyeria, on l'estudiant serà qui dissenyi el seu pla d'estudis a partir d'un ampli ventall de matèries optatives i l'ajut d'un tutor personal. El títol, de 4 anys de durada (240 crèdits), oferta 15 places. Les classes s'impartiran a la Facultat de Biociències de la UAB i a les universitats Autònoma i Carles III de Madrid. El preu de la matrícula del primer curs se situarà al voltant dels 1.600 e.
 
Gestió Turística i Hotelera + Innovació i Disseny d'Experiències.- La Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi de la Universitat Ramon Llull (URL)  programa per al curs vinent un doble grau que combina el títol de Gestió Turística i Hotelera, de 240 crèdits, amb una segona titulació de 180 crèdits de nova creació, Innovació i Disseny d'Experiències. La doble titulació es podrà cursar en 5 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada