Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 26 de maig del 2020

L’examen de català de la Selectivitat es desplaça al segon dia, i el d’Història a la tercera jornada

Els exàmens de la Selectivitat d’enguany, que començaran a les 9 del matí, obligaran a establir un descans de 90 minuts entre la primera i la segona prova que se celebri durant la jornada matinal (cadascuna de les quals tindrà una durada d’una hora i 30 minuts, com sempre) per poder procedir a la desinfecció i neteja de les aules, de manera que el segon examen s’ha convocat a les 12 del  migdia.
La Covid-19 obliga aquesta vegada que les proves es realitzin al llarg de quatre jornades, una més de les habituals; que l’examen de Llengua Catalana i Literatura, que habitualment es duia a terme durant el primer día, se celebri el segon, i que la prova d’Història, que tradicionalment es fixava per al segon dia, es desplaci a la tercera jornada dels exercicis. Les proves de Llengua Castellana i Literatura i Anglès continuaran realitzant-se el primer i segon dia, respectivament.
El nou horari manté la franja horària reservada per a la prova de Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials durant el primer dia de la Selectivitat, però trasllada l’examen de Matemàtiques al tercer dia (fins ara se celebrava el segon).

Primera jornada

El dimarts 7 de juliol s’han convocat, a més de l’examen de Llengua Castellana i Literatura, els de Ciències de la Terra i del Medi ambient i Fonaments de les Arts en horari de matí, juntament amb el de Matemàtiques aplicades. A la tarda, a partir de les 15h, s’han programat les proves d’Anàlisi Musical, Història de l’Art i Física.
Els estudiants que s’hagin d’examinar de matèries que coincideixen en el mateix horari (com pot ser el cas d’Anàlisi Musical i Història de l’Art, que pertanyen a la mateixa modalitat de Batxillerat) ho faran de manera continuada, sense sortir de l’aula.

Segon dia

El dimecres 8, a banda dels exercicis de Llengua Catalana i Literatura i Llengua Estrangera, que ocuparan la franja matinal, es duran a terme les proves de tres matèries de modalitat més: Electrotècnica, Economia de l’Empresa i Literatura Catalana.

Tercera sessió

El Dijous 9 arribarà el torn de l’examen d’Història, al qual seguiran, entre les 12 i les 13,30h, els de Dibuix Artístic, Llatí i Matemàtiques. Per a la tarda, estan programats els exàmens de Dibuix Tècnic, Història de la Filosofia i Literatura Castellana.

Tancament

L’últim dia, el divendres 10, es dedicarà a les proves de Química, Disseny i Geografia i, en horari de tarda, Biologia, Cultura Audiovisual, Grec i Tecnologia Industrial.

Resultats

Els resultats s’anuncien per al dimarts 21 de juliol. Durant els dos dies següents es podrà sol·licitar la revisió dels exàmens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada